unportal
  • Imprimeix

Qui som i quŔ fem

 

Unportal Ús un web d'orientaciˇ acadŔmica fundat per un grup de periodistes especialitzats en informaciˇ universitÓria assessorat per un consell on hi figuren professors tant de secundÓria com d'universitat.

Des del 2010 oferim informaciˇ, permanentment actualitzada, sobre els graus universitaris i els cicles formatius que es poden cursar a Catalunya: les notes de tall, les assignatures, els horaris lectius amb quŔ s'imparteixen els estudis, els preus i les sortides professionals, juntament amb dades relatives a la inserciˇ laboral dels titulats i taxes de rendiment, graduaciˇ i abandonament de les titulacions universitÓries, entre d’altres. TambÚ publiquem informaciˇ sobre tot el que els alumnes han de saber sobre la selectivitat, fent especial Ŕmfasi en les darreres novetats de la prova, i sobre els resultats de les diferents convocat˛ries.

Al web de mÓsters hi trobareu informaciˇ sobre l'oferta de mÓsters universitaris de Catalunya. Els podeu cercar, filtrar i comparar segons la modalitat (presencial, online o semipresencial), el preu, l’idioma, la durada, les especialitats, les prÓctiques o la mobilitat. TambÚ publiquem la posiciˇ que ocupen els estudis, dins del seu Ómbit corresponent, en els rÓnquings de referŔncia internacional, i informem dels mÓsters que donen accÚs a una professiˇ regulada i dels que sˇn de carÓcter interuniversitari i /o internacional (Erasmus Mundus).

A banda, tambÚ realitzem treballs d'assessorament i consultoria centrats en l’Ómbit de l'Educaciˇ Superior.