unportal
  • Imprimeix

Novetats

Tres cicles nous d'FP i tres d'artístics per al 2020-2021

 


El curs 2020-2021 s'ofertaran tres nous estudis d'FP i tres d'Arts plàstiques i disseny. En l'àmbit dels Ensenyaments professionals, a Cicles Formatius de Grau Superior (CFGS), neix Química i salut ambiental, de la família de Seguretat i medi ambient, que comporta la supressió de Química ambiental (associat a Química) i de Salut ambiental (Sanitat). Un altre cicle superior novedós és Termalisme i benestar, de la família d'Imatge personal.

A Cicles Formatius de Grau Mitjà (CFGM), Manteniment d'estructures de fusta i mobiliari d'embarcacions d'esbarjo s'afegeix a l'oferta de la família de Transport i manteniment de vehicles.

Pel que fa als Ensenyaments d'arts plàstiques i disseny, apareix una nova família professional de CFGM, Vidre artístic, amb el cicle de Procediments de vidre en fred. I, a CFGS, neix el cicle de Mobiliari, de la família de Disseny industrial, i s'introdueix un nou perfil professional d'Espai interactiu al cicle de Gràfica interactiva (Comunicació gràfica i audiovisual).

Tres nous cicles de tres famílies professionals


Neixen dos nous cicles de Grau Superior i un de de Grau Mitjà:

  • Química i salut ambiental (CFGS) -Família de Seguretat i medi ambient-. Comporta la supressió de Química ambiental (Química) i Salut ambiental (Sanitat)

  • Termalisme i benestar (CFGS) -Família d'Imatge personal-

  • Manteniment d'estructures de fusta i mobiliari d'embarcacions d'esbarjo (CFGM) -Família de Transport i manteniment de vehicles-

Novetats a Arts plàstiques i disseny


Apareix una nova família professional, Vidre artístic, amb un CFGM, i dos Cicles Superiors: Mobiliari i un nou perfil professional associat a Gràfica interactiva:

  • Procediments del vidre en fred (CFGM) -família de Vidre artístic-

  • Mobiliari (CFGS) -família de Disseny industrial-

  • Gràfica interactiva, perfil professional d'Espai interactiu (CFGS) -família de Comunicació gràfica i audiovisual-

FP dual

Top 10

Batxillerat