unportal
  • Imprimeix

Novetats

Tres cicles nous d'FP i dos d'Ensenyaments artístics per al 2019-2020

 


El curs 2019-2020 s'ofertaran tres nous estudis d'FP, un d'Arts plàstiques i disseny i un altre d'Arts escèniques. En l'àmbit d'Ensenyaments professionals, en dos dels tres casos les novetats substitueixen cicles existents: a Cicle Mitjà neixen Comercialització de productes alimentaris i Emergències i protecció civil, i a Cicle Superior, Manteniment aeromecànic d'avions amb motor de turbina relleva un cicle de l'antic pla LOGSE.

Pel que fa als Ensenyaments d'arts plàstiques i disseny, s'introdueix un nou perfil professional d'Assistent de fotografia al cicle d'Assistència al producte gràfic imprès, i, en l'apartat d'Arts escèniques, apareix Arts del circ, de grau superior.

Tres nous cicles de tres famílies professionals


Neixen dos nous cicles de Grau Mitjà i un de de Grau Superior:

  • Comercialització de productes alimentaris (CFGM). Substitueix Activitats comercials, perfil professional de productes frescos (família d'Activitats comercials)

  • Emergències i protecció civil (CFGM) (Família d'Educació i control ambiental)

  • Manteniment aeromecànic d'avions amb motor de turbina (CFGS). Substitueix Manteniment aeromecànic (Transport i manteniment de vehicles)

Un nou cicle d'Arts plàstiques i disseny, de Grau Superior


Apareix un perfil professional del cicle d'Assistència al producte gràfic imprès:

  • Assistència al producte gràfic imprès, perfil professional d'assistent de fotografia (CFGM) (Família de Comunicació gràfica i audiovisual)

Un nou cicle d'Arts escèniques, de Grau superior


Neix l'àmbit de les Arts escèniques, amb un nou cicle de la família de Circ:

  • Arts del circ (CFGS) (Família de Circ)

Nous batxillerats

La selectivitat

FP dual

Top 10