No visualitzes aquest correu correctament? Fes clic aquí
Matricular-se el proper juliol a la universitat costarà el mateix que fa un any

Els preus dels graus no canvien


El Govern té previst aprovar avui el decret que congela per segon any consecutiu el cost dels crèdits dels estudis de grau

Els estudiants que es matriculin en una enginyeria tornaran a tenir dret a un descompte de 3,76 euros  per crèdit si ho demanen


Per segon any consecutiu, i després de la forta pujada del 2012, el preu dels crèdits universitaris  dels quals els estudiants es matriculin per primera vegada es torna a congelar. El Govern de la Generalitat té previst aprovar avui el decret de preus del curs 2014-2015 que així ho recull. Un primer curs complet (60 crèdits) en una universitat pública catalana costarà, doncs, entre 1.516 i 2.372 euros, un import al qual s'haurà d'afegir la taxa de gestió de l'expedient acadèmic (70 euros) i la de serveis (al voltant de 70 euros més).

El crèdit dels estudis qualificats com de coeficient d'estructura docent A, entre els que figuren els graus d'ADE, Dret, Educació Infantil, Educació Primària, Pedagogia, Relacions Laborals i Turisme, entre d'altres, costarà 25,27 euros.

Els que el proper juliol es matriculin a Arquitectura, Belles Arts, Biologia, Bioquímica, Biotecnologia, Comunicació Audiovisual, Farmàcia, Física, Periodisme o Publicitat, titulacions associades al coeficient d'estructura docent B, hauran d'aportar 35,77 euros.

I els que ho facin a Biologia Humana, Infermeria, Fisioteràpia, Medicina, Odontologia, Veterinaria, i també a les enginyeries, hauran de pagar 39,53 euros per crèdit, ja que els estudis estan catalogats com d'estructura docent C.

Ara bé, com ja va passar l'any passat, el preu del crèdit de les enginyeries, tot i que figura en aquesta darrera categoria, tindrà un descompte de 3,76 euros, de manera que s'aplicarà la tarifa dels estudis amb coeficient d'estructura docent B. Això sí, s'haurà de sol·licitar la rebaixa. Si no es fa, el preu és mantindrà en els 39,53 euros.

Des del 2012, quan es va establir el nou sistema de preus, els estudiants poden demanar, a banda de la convocatòria general de beques del Ministeri d'Educació, un ajut a la Generalitat (les beques equitat) per beneficiar-se d'un descompte, d'entre el 10% i el 50% del preu del crèdit, segons el nivell de renda familiar.
La FUB té el seu campus a
Manresa, a 60 km. de BCN

 

Gestió d'Empreses de la FUB ofereix
4 anys d'anglès i pràctiques retribuïdes

El grau de Gestió d'Empreses que imparteix a Manresa la Fundació Universitària del Bages (FUB), adscrita a la UAB, ofereix la possibilitat de formar-se en anglès durant els quatre cursos, i de rebre classes de francès i alemany al llarg dels dos últims, sense cap cost afegit.

La proposta també inclou dos semestres de pràctiques remunerades, a les quals els estudiants s'incorporen després de participar en un procés de selecció de personal similar a un de real, i un complement de formació de postgrau en gestió empresarial.

La titulació, amb un pla d'estudis semblant al d'ADE, promou que els estudiants coneguin la realitat de les petites i mitjanes empreses, especialitzant-se en la gestió d'algunes de les seves àrees funcionals.
La Facultat Pere Tarrés de la
URL oferta dos títols de grau

 

Portes obertes a la Pere Tarrés

La Facultat Pere Tarrés de la Universitat Ramon Llull (URL) celebra el proper dissabte, 14 de juny, unes jornades de portes obertes per donar a conèixer les dues titulacions de grau que imparteix: Educació Social i Treball Social.

Es tracta d'estudis que es cursen de forma presencial, disposen de fins a quatre itineraris d'especialització (Vulnerabilitat i inclusió social, Salut i promoció de l'autonomia, Infància i adolescència i Diversitat, comunitat i cooperació al desenvolupament), i tenen un elevat grau d'inserció laboral.

El centre ofereix tres màsters universitaris conectats amb els graus que imparteix: Direcció, gestió i intervenció en serveis socials, Models i estratègies d'acció social i educativa en la infància i l'adolescència i Prevenció i gestió de riscos a la comunitat, aquest últim de caràcter interuniversitari.
Copyright © Unportal, All rights reserved.
D'acord amb la LOPD, les teves dades seran recollides en un fitxer amb la finalitat de poder enviar aquest butlletí. Pots exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició davant Colwith Road, S.L. C/ Roger de Llúria, núm. 93, ppal 1a. Barcelona

Contacta'ns:
info@unportal.net
Reenvia-ho   Dona't de baixa   Actualitza el teu email