No visualitzes aquest correu correctament? Fes clic aquí
Una de les facultats de la UB al campus de la Diagonal de Barcelona.

28 ciutats catalanes tenen estudis universitarisBarcelona, Girona, Lleida, Tarragona, però també Amposta, El Vendrell, Olot, Salt, Sant Pol de Mar, Vilanova i la Geltrú, Vila-seca i Tàrrega. Un total de 28 ciutats catalanes disposen de facultats universitàries o centres d'educació superior.

A Terrassa, per exemple, es poden cursar 50 graus, entre el quals 30 dobles titulacions, mentre a la veïna Sabadell només se'n programen 3. 

Badalona no té cap facultat o escola universitària, tot i que l'Escola Superior de Disseny i Arts Plàstiques (ESDAP) Pau Gargallo de la Generalitat imparteix estudis artístics equivalents als de grau, mentre que a Sant Cugat s'ofereixen fins a 9 estudis de grau.

Castelldefels, Cerdanyola (on l'Autònoma té el campus de Bellaterra), Esplugues, Igualada, L'Hospitalet de Llobregat, Manresa, Mataró, Mollet del Vallès, Reus, Santa Coloma de Gramenet, Tortosa i Vic completen la relació de nuclis urbans amb equipaments universitaris.

A Barcelona és, amb molta diferència, on hi ha una major oferta d'estudis superiors, 285, per davant de Cerdanyola (88), Terrassa -on la Politècnica hi té un campus-, 50, Girona 48, Lleida 41, Tarragona 35 i Vic 24.

A Mataró se n'imparteixen 15, 12 a Manresa, 11 a Castelldefels (UPC), 5 a Tortosa (Rovira i Virgili de Tarragona) i 5 a Vilanova i la Geltrú (UPC).

A Amposta es pot cursar des del 2012 Ciències de l'Activitat Física i de l'Esport (EUSES); a Mollet del Vallès -a l'Institut de Seguretat Pública adscrit a la UB- el grau de Seguretat des del setembre del 2014; a Sant Pol de Mar, Hoteleria i Turisme, i a Olot i Tàrrega l'ESDAP hi té seus que ofereixen estudis superiors de disseny.
La seu d'Eina a Collserola.

23.4: Portes Obertes a EINA


Eina, el centre universitari de disseny i art situat a Barcelona i adscrit a la Universitat Autònoma (UAB), organitza el dijous 23 de abril unes Jornades de Portes Obertes, amb activitats i seminaris, durant les quals oferirà als assistents la possibilitat de fer una visita guiada a les seves instal·lacions.

El centre imparteix el grau de Disseny, amb cinc itineraris d'especialització professional: Disseny d'interiors, Disseny gràfic, Disseny de producte industrial, Creació visual i Cultura del disseny.

Eina també ha programat per al 26 de maig una sessió informativa sobre el grau, on hi haurà xerrades per donar a conèixer els objectius de l'estudi, com s'estructura i en què consisteix l'especialització.
Copyright © Unportal, All rights reserved.
D'acord amb la LOPD, les teves dades seran recollides en un fitxer amb la finalitat de poder enviar aquest butlletí. Pots exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició davant Colwith Road, S.L. C/ Roger de Llúria, núm. 93, ppal 1a. Barcelona

Contacta'ns:
info@unportal.net
Reenvia-ho   Dona't de baixa   Actualitza el teu email