No visualitzes aquest correu correctament? Fes clic aquí
La Lomce preveu que els que finalitzin el Batxillerat el 2018 hagin de superar la revàlida.

El títol de batxiller s'aconseguirà superant un test de 400 preguntesEls estudiants que finalitzin el Batxillerat el juny del 2018, o sigui els que ara estan cursant 3er d'ESO, hauran de superar la revàlida creada per la nova llei de millora de la qualitat educativa (LOMCE) si volen tenir el títol de batxiller que els permeti accedir als estudis superiors.

L'examen consistirà, bàsicament, en un test de 400 preguntes sobre 8 matèries: quatre de troncals (200 qüestions), dues de modalitat (100), una d'específica (50) més la prova de català (50). A banda hi ha previst un exercici d'expressió escrita.

El test s'aprovarà amb un 5 i la qualificació final del Batxillerat s'obtindrà a partir del 60% de la nota de la mitjana de l'expedient dels dos cursos de l'etapa i el 40% de la revàlida. L'actual selectivitat, que desapareixerà amb la revàlida, se supera amb un 4.

Tot això si l'Executiu Rajoy aprova l'esborrany de projecte de llei que dimarts vinent el Ministeri d'Educació té previst debatre amb les comunitats autònomes i si el Govern espanyol que sorgeixi de les eleccions previstes per a finals d'aquest any manté la normativa.


Tot i que encara hi ha força incògnites sobre l'aplicació de la LOMCE, està previst que els estudiants que iniciaran el Batxillerat el curs vinent, o sigui el 2015-2016,  ja hauran de fer la revàlida el juny del 2017, al finalitzar l'etapa, encara que es tractarà d'una prova pilot que no tindrà efectes acadèmics. Aquests nois i noies, que ara tenen 15 o 16 anys, encarà s'hauran d'enfrontar a la selectivitat per poder accedir a la universitat. Serà l'última promoció que ho farà.
Estudiants de Comunicació
Blanquerna en una classe.

 

Masterclasses a les Portes Obertes
de Blanquerna Comunicació


La Facultat de Comunicació i Relacions Internacionals de Blanquerna, de la Universitat Ramon Llull (URL), celebra el dissabte 25 d'abril una jornada de portes obertes adreçada a les famílies dels futurs alumnes en què es podrà fer una visita guiada a les instal·lacions del centre i participar en alguna de les 9 masterclasses programades per titulacions.

La Facultat imparteix els graus de Comunicació Audiovisual, Periodisme i Comunicació Corporativa, Publicitat, Relacions Públiques i Màrqueting i també Relacions Internacionals.

El mateix dissabte 25, les altres dues facultats de Blanquerna - URL, les de Psicologia, Ciències de l'Educació i de l'Esport i la de Salut, també han previst organitzar sessions informatives adreçades als futurs estudiants.
Copyright © Unportal, All rights reserved.
D'acord amb la LOPD, les teves dades seran recollides en un fitxer amb la finalitat de poder enviar aquest butlletí. Pots exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició davant Colwith Road, S.L. C/ Roger de Llúria, núm. 93, ppal 1a. Barcelona

Contacta'ns:
info@unportal.net
Reenvia-ho   Dona't de baixa   Actualitza el teu email