No visualitzes aquest correu correctament? Fes clic aquí
L'ESO també es veurà sacsejada el curs vinent pels canvis de la LOMCE.

Els centres d'ESO podran oferir fins a tres itineraris de 4t cursEls centres educatius que imparteixen ESO a Catalunya hauran d'oferir obligatòriament, a partir del setembre del 2016, un itinerari d'assignatures mixt a 4t que permetrà accedir tant al Batxillerat com a la Formació Professional, però podran programar en paral·lel qualsevol de les dues opcions que ha previst la LOMCE per als alumnes de l'últim any de l'educació obligatòria: l'itinerari acadèmic, reservat per als que volen convertir-se en batxillers, i el professionalizador, dissenyat per als que volen cursar cicles formatius.

La grandària dels centres i la voluntat dels equips de direcció seran els dos factors que decidiran, previsiblement, el nombre de possibilitats que s'ofereix a l'alumnat de quart d'ESO que es veurà afectat per l'entrada en vigor de la llei Wert. "Impartir la doble opció serà obligatori, pero també es podran ofertar les altres dues", han assegurat fonts de la Conselleria d'Ensenyament.

El departament ha previst augmentar la càrrega horària dels estudiants de l'últim any de l'ESO, de manera que, incrementant la quantitat de continguts, no es vegin obligats, al finalitzar tercer, a triar entre un camí o l'altre: el que condueix al Batxillerat o el que porta a l'FP.

La voluntat de la LOMCE és diferenciar clarament les trajectòries des de quart, de forma que aquest curs es converteixi en un curs preparatori de cara a l'etapa postsecundària.

CONTINGUTS COMPACTATS
L'opció que Ensenyament ha previst com d'oferta obligada farà que tant els estudiants que s'inclinin per la via acadèmica com els que aposten per l'itinerari professionalitzador hagin de cursar "matèries compactades" que els permetran endarrerir fins a l'últim trimestre de quart l'elecció de la via a seguir.

Física i Química i Ciències Aplicades a l'Activitat Profesional i Economia i Iniciació de l'Activitat Emprenedora i Empresarial seran dues de les associaci0ns que es formaran per fer possible aquesta opció.
El termini per optar a una beca
excel·lència finalitza el 30.5

 

Elisava atorga fins a 4 beques a estudiants amb un bon expedient


Elisava, Escola Superior de Disseny i Enginyeria de Barcelona, adscrita a la Universitat Pompeu Fabra (UPF), concedeix fins a 4 beques excel·lència a estudiants de nou accés amb un bon expedient que vulguin cursar els graus de Disseny o Enginyeria de Disseny Industrial el curs 2015-2016.

Els aspirants que vulguin presentar la seva candidatura hauran de tenir un expedient de Batxillerat o CFGS amb una nota mínima de 8,5 de mitjana. El termini de presentació de les candidatures finalitza el 30 de maig.

Els escollits obtindran una rebaixa del 50% en el cost dels estudis de grau (excepte taxes i cànons de la UPF).

Si l'alumne manté un alt rendiment acadèmic, la beca pot tenir continuitat a segon, tercer i quart curs.
EL CETT celebra una jornada
de portes obertes el 7 de maig


 

El CETT ofereix l'opció de cursar
el grau de Turisme en anglès

.
El CETT, adscrit a la Universitat de Barcelona, ofereix ara la possibilitat de cursar les dues especialitats del grau de Turisme que imparteix, Direcció turística i Direcció hotelera, en anglès des de primer curs.

El  centre també programa, per al curs 2015-2016, un nou MBA en International Hospitality Management, dirigit a professionals del sector hoteler que vulguin adquirir competències per a la direcció d’alt nivell corporatiu i liderar projectes innovadors.

El dijous 7 de maig, a les 18 hores, tindrà lloc una sessió informativa oberta a tots aquells futurs alumnes i famílies que vulguin conèixer d'aprop les formacions i instal·lacions del Grup CETT, que, a banda dels graus i postgraus, imparteix Formació Professional de grau mitjà i superior i cursos de formació continuada. És convenient confirmar l’assistència.
Copyright © Unportal, All rights reserved.
D'acord amb la LOPD, les teves dades seran recollides en un fitxer amb la finalitat de poder enviar aquest butlletí. Pots exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició davant Colwith Road, S.L. C/ Roger de Llúria, núm. 93, ppal 1a. Barcelona

Contacta'ns:
info@unportal.net
Reenvia-ho   Dona't de baixa   Actualitza el teu email