No visualitzes aquest correu correctament? Fes clic aquí
Estudiants del campus de Castelldefels de la UPC, on s'imparteixen 4 dobles titulacions

Les universitats impartiran 161 dobles titulacions el curs vinentEn dos anys, el nombre de dobles titulacions que es poden cursar a les 12 universitats catalanes, públiques i privades, s'ha doblat. El curs vinent se n'incorporaran a l'oferta 12 de noves, amb la qual cosa ja en seran més de 160. Gairebé una quarta part dels estudis de grau que es podran cursar el curs 2015-2016 seran ja combinacions de dos títols.

La Universitat Oberta (UOC) ha estat l'última a incorporar-se a l'oferta d'aquesta modalidat d'estudis. El curs vinent estrena tres dobles titulacions i ja n'anuncia dues més per al curs 2016-2017 de forma conjunta amb la Politècnica, la universitat que més possibilitats ofereix de combinar títols (fins a 54).

Entre les principals novetats del curs que s'inaugurarà el setembre vinent, hi ha el doble grau de Veterinària i Ciència i Producció Animal de la Universitat de Lleida (UdL) i el de Filosofia i Economia de la Universitat de Girona (UdG).

La fórmula dels dobles graus, estudis amb poques places reservades per als millors estudiants, s'ha evidenciat encertada (la demanda va en augment, tot i que el període requerit per obtenir el títol de grau s'allargui sovint fins als 5 o 6 anys), la qual cosa estimula l'aparició de noves propostes.

NOTES DE TALL MÉS ALTES
Una de les mostres del seu èxit és que, durant els últims anys, i de forma invariable, la nota de tall més alta per accedir a la universitat és la del doble grau de Física i Matemàtiques.  A la UAB es va exigir el 2014 un 12,741 i a la UB un 12,562.

La fórmula de cursar dos títols de manera simultània, en alguns casos des de primer curs i en d'altres a partir del segon o tercer any, amb  la introducció gradual de matèries d'una disciplina diferent a la que l'estudiant s'havia matriculat a l'inici, va començar a implantar-se en els estudis de ciències i tecnologia per estendre's posteriorment a la resta de les branques de coneixement.

Del grau d'ADE, per exemple, els estudiants poden triar entre 25 dobles opcions possibles, mentre que la doble titulació d'Educació Infantil i Educació Primària ja es programa a 9 de les 12 universitats.
Estudiants a l'entrada d'HTSI
 

Dissabte,16.5: Sessió informativa del grau de Turisme de Sant Ignasi


La Facultat de Turisme i Direcció Hotelera Sant Ignasi de la Universitat Ramon Llull (URL) celebra el dissabte 16 de maig, a partir de les 10,30 del matí, una nova sessió informativa per donar a conèixer el programa acadèmic i les sortides laborals del grau en Gestió Turística i Hotelera dissenyat per formar futurs directius del sector. Cal, però, inscriure's prèviament.

Els estudis, fins ara bilingües, es podran cursar a partir del pròxim curs en aquesta modalitat o bé íntegrament en llengua anglesa.


El mateix dissabte, a partir de les 11,30 hores, els estudiants que vulguin presentar-se a la prova d'admissió que s'ha de superar per poder accedir als estudis tindran oportunitat de fer-ho.
Una classe a la Facultat de
Psicologia de Blanquerna.

 

Psicologia de Blanquerna ocupa la 2a posició al U-Multirank de la UE
 

L'U-Multirank, el nou rànquing universitari promogut des de la Comissió Europea, situa el grau de Psicologia que s'imparteix a la Facultat de Psicologia, Ciències de l'Educació i de l'Esport Blanquerna-URL al segon lloc dels millors estudis de l'especialitat a Espanya i a la 7ena posició d'Europa.

La classificació, que aquest cop s'ha centrat en analitzar els estudis de psicologia, informàtica i medicina, inclou, en l'àmbit de la informàtica, un altre centre de la Universitat Ramon Llull (URL): L'Escola d'Enginyeria Tècnica de Telecomunicació de La Salle.

La URL també forma part de les deu universitats a les quals el rànquing ha atorgat una puntuació més alta a l'hora de valorar la seva orientació internacional.
Copyright © Unportal, All rights reserved.
D'acord amb la LOPD, les teves dades seran recollides en un fitxer amb la finalitat de poder enviar aquest butlletí. Pots exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició davant Colwith Road, S.L. C/ Roger de Llúria, núm. 93, ppal 1a. Barcelona

Contacta'ns:
info@unportal.net
Reenvia-ho   Dona't de baixa   Actualitza el teu email